Welkom op de website van Stichting Dorpsplatform Aarle-Rixtel


Op onze website willen wij u graag informeren over de activiteiten die  Dorpsplatform Aarle-Rixtel initieert om de leefbaarheid en de levendigheid in  Aarle-Rixtel in stand te houden en te verbeteren.

In de menubalk treft u de belangrijkste dossiers aan die voortdurend in behandeling zijn bij Dorpsplatform Aarle-Rixtel.  In deze dossiers vindt u alle relevante informatie over het betreffende onderwerp.

Ook kunt u ons via deze website bereiken om een vraag te stellen of om uw mening kenbaar te maken hetgeen wij zeer op prijs stellen.  In het menu, onder contact, zijn onze contactgegevens te vinden.

Als u met ons wilt meedenken over vraagstukken die in ons dorp aan de orde zijn, kan dat via DorpsPlatform-Participatie: DPP.  Voor meer informatie klik op Participatie. 

Als u berichten van Dorpsplatform Aarle-Rixtel via Facebook wilt volgen of daar op wilt reageren, dan kan dat, klik hier de Facebook pagina aan.

Indien u interesse heeft in de activiteiten van Dorpsplatform Aarle-Rixtel is onze website een goede informatiebron en een goed hulpmiddel om u op de hoogte te houden van ons doen en laten.

Wilt u meer weten over het dorp Aarle-Rixtel ga dan naar de wikipedia pagina van Aarle-Rixtel of www.aarlerixtel.info/

Stichting Dorpsplatform Aarle-Rixtel.