Dorpsondersteuner Aarle-Rixtel

Ik ben Piet Snijders, sinds Januari officieel de dorpsondersteuner voor Aarle-RixtelGeboren en getogen in Gemert, inmiddels ook inwoner van Laarbeek en ben al zo’n 22 jaar bij Lev Groep en de voorlopers actief. Heb daar zo’n 20 jaar als jongerenwerker gewerkt en 2 jaar als wijkwerker, cultuurcoach en vrijwilligersondersteuner. En vanuit mijn diverse rollen en mijn afkomst uit de regio al redelijk bekend met Aarle-Rixtel ,en blij dat ik er nu als dorpsondersteuner aan de gang mag. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, in mijn vrijetijd ben ik actief als muzikant en ga graag kamperen met mijn camper.Heb je vragen over zorg, welzijn, vrijetijd, sociale contacten of lukt iets niet met de overheid of ander instanties bel me , mail me, vraag me.06-40492137 piet.snijders@levgroep.nl