Nieuwe dorpsondersteuner Aarle-Rixtel stelt zich voor

Nancy Laurensse dorpsondersteuner Aarle-Rixtel

Mijn naam is Nancy Laurensse en ik ben werkzaam als dorpsondersteuner in Aarle-Rixtel.

Als dorpsondersteuner zal ik regelmatig in Aarle-Rixtel aanwezig zijn. U mag mij altijd aanspreken met vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn en samen met u ga ik op zoek naar de best mogelijke oplossing en als het nodig is kan ik de schakel zijn naar (tijdelijke) professionele ondersteuning.
Verder help en ondersteun ik graag bij projecten en initiatieven die door bewoners opgezet worden en het welzijn en de leefbaarheid van het dorp ten goede komen. Als speciaal aandachtsgebied heb ik ouderenwerk waarbij ik de seniorenraad Laarbeek ondersteun en samen aan de slag ga met de werkgroep oudereneducatie en dementie vriendelijk Laarbeek.

Wilt u weten wie ik ben of heeft u een vraag voor me? Schroom dan niet om me te bellen, mailen of appen. Voor meer informatie: www.levlaarbeek.nl/lokaal-aanbod/zorgen-voor-elkaar/dorpsondersteuners-laarbeek

U ziet mij regelmatig in Laarbeek, waar u me altijd mag aanspreken, maar ook bellen of mailen. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag en ik ben telefonisch bereikbaar op 06-34165118 of per email nancy.laurensse@levgroep.nl.

Ik ontmoet u graag!

Facebook