Leefbaarheidssubsidie

Om initiatieven van vrijwilligers te kunnen ondersteunen, is door de gemeente Laarbeek een klein budget aan Dorpsplatform Aarle-Rixtel ter beschikking gesteld. Het doel van deze subsidie is om initiatieven, die de leefbaarheid en samenhang bevorderen, een extra (financiƫle) impuls te geven.

Heb je een idee of project of ben je van plan om iets op te zetten dat de leefbaarheid en levendigheid in Aarle-Rixtel bevordert, dan bestaat er een goede kans dat je hiervoor subsidie kunt ontvangen. Het aanvragen van de subsidie kost alleen tijd! Twijfel je of jouw idee of project in aanmerking komt? Wij hebben enkele richtlijnen opgesteld, zodat je kunt toetsen of je in aanmerking kunt komen. Lees de richtlijnen hier: Burgerinitiatieven Richtlijnen subsidie.

Hoe kan ik de leefbaarheidssubsidie aanvragen?

Hier vindt u het aanvraagformulier voor de leefbaarheidssubsidie. Download het formulier, vul deze zo volledig mogelijk in en stuur het ingevulde formulier naar ons op. Voor het behandelen van de aanvraag, willen wij vragen om het formulier op tijd (uiterlijk vier weken voor de datum van de activiteit) naar ons toe te sturen. Graag ontvangen wij ook een (kleine) begroting en een folder of aankondiging van de activiteit, waarvoor de aanvraag wordt ingediend.

Lukt het downloaden van het aanvraagformulier niet? Neem dan even contact met ons op via info@dorpsplatform.nl.

Het ingevulde aanvraagformulier kun je mailen naar info@dorpsplatform.nl of via de post versturen naar het onderstaande adres.

Dorpsplatform Aarle-Rixtel
T.a.v. Secretariaat
Rode Schutplein 2
5735 AL Aarle-Rixtel

Wij sturen je zo snel mogelijk een bericht met de beoordeling van de subsidiecommissie (het toegekende bedrag en de toelichting).